Sealapparaat Kopen? Welke sealer moet u kiezen.

Sealapparaat willen kopen, maar geen geschikte keuze kunnen maken?

Sealapparaten ze zijn er in alle maten, kleuren en lengtes. Wij begrijpen helemaal dat u niet meer weet welke model u moet kiezen, daarom hebben wij een top 3 sealers op rij gezet. Die zoveel voor thuis als op uw werkplek/kantoor gebruikt kunnen worden. En waar u direct mee aan de slag kunt gaan.

Eenvoudig & Compacte sealer.

De meest compacte en zeer efficiënte sealers. Zijn de tafelmodellen deze zijn erg gemakkelijk in gebruik. En werken uitstekend voor het water- en luchtdicht verpakken voor voedsel of producten om deze langer goed te kunnen bewaren. Deze sealapparaten kunnen de standaard gebruikelijke transparanten folies, gripzakjes, tassen, chips zakken en alle andere materialen die vervormen onder invloed van gelaste temperatuur dicht sealen. Ideaal te gebruiken voor verpakking van PE, PP, PVC en noppenfolie.

Wij bieden op dit moment 2 verschillende tafelmodellen aan. Waarvan 1 handsealer een laslengte heeft van maximaal 30cm met 400W een ook een tijdsinstelling van 1 tot 8 seconden voor het optimale resultaat. En bent u opzoek naar net een maatje groter hebben wij zijn iets grotere broer van 40cm met 650W en ook de tijdsinstelling. Deze modellen werken allebei exact hetzelfde en hebben als voordeel dat ze niet eerst hoeven voor te verwarmen maar dat u direct kunt beginnen met het sealen.

Eenvoudig en simpel! Maar hoe werkt het dan?

Het begint met de stekker in het stopcontact te stekken. Vervolgens stelt u de lastijd in met de draai schakelaar aan de voorzijde (begin kort en zet dit steeds een stapje hoger tot het maximaal behaalde resultaat ‘1-8seconden’). Daarna plaats u het materiaal tussen de sealer en drukt u tot slot de hendel naar beneden en de handsealer stopt automatisch als u los laat of als de vooraf ingestelde uit verlopen is.

Opzoek naar een luxe en professionele Vacumeer sealer?

Dan hebben wij een van de meest uitgebreide sealers. Dit model verpakt niet alleen maar haalt ook nog een al het lucht er uit zodat het compleet gevacumeerd word. en waarna u het ook direct op de zelfde sealer nog kunt afwegen. Deze 3 in 1 sealapparaat is ideaal voor in de keuken of op kantoor. Ook is deze sealer al inclusief 10 rollen/zakjes om direct te kunnen beginnen met sealen.

Sealapparaat kopen? Of nog geen keuze kunnen maken? of nog vragen neem dan alstublieft contact met ons op die de e-mail [email protected] en dan helpen wij u graag verder.

Winkelwagen
Scroll naar boven